pannon
Menü
     
Pontos idő
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Könyvek-Folyóiratok
Könyvek-Folyóiratok : Pedagógiai grafológia 2.

Pedagógiai grafológia 2.

A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
 


Ára: 2000 Ft + postaköltség
A megrendelés címe:
regiograf@gmail.com


A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
A normaírás évtizedeken keresztül a kiindulási pont volt az íráselemzés világában. Ma már másképpen gondolkodunk erről, de elkerülhetetlen, hogy megismerjük az egyes korok írásnormáit. A „kályhától” a latin betűtől indul el az ismeretek sora. Megismerteti a latin abc fejlődését, elterjedését, változatait, alakulását az ókori kialakulástól az újkorig, beleértve a nemzeti írások fejlődési folyamatát is.
Részletesen megismerhetik azokat az íráshordozókat, az írószereket és író anyagokat, amiket a változások során eleink használtak.
Rövid részlet kitér a kézírás múltjára, jelenére és jövőjére, jelentőségére, miközben elér a magyarországi, közelebbről a 20. századi írásnormákig. Részletesen meg lehet ismerni a 20. században az iskolai tanítás során használt négy alap normaírást a kialakulástól a betűk szabályos képzésének ismeretéig.
Kiderül, mennyi köze van a normaírásnak ahhoz a korhoz, amiben keletkezett, lehet-e grafológiai módszerrel elemezni, s vajon kit takar a szabályosan írt négy norma. A könyv végén megismerkedhetnek azokkal a minta vagy etalon emberekkel, akik szerencsére nem járnak köztünk, hiszen a normaírást mindenki azért sajátítja el, hogy amint lehet, elfelejtse.
Ajánlható a kötet grafológusoknak, íráselemzőknek, akik vizsgára készülnek, vagy már a szakmát gyakorolják.
Tanítóknak, akik a kisiskolásokat írni tanítják, valamint a tanító-tanár szakos főiskolai hallgatóknak.
Haszonnal forgathatják a szülők is, hogy többet tudjanak meg gyerekeikről.

 

     

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!