pannon
Menü
     
Pontos idő
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Könyvek-Folyóiratok
Könyvek-Folyóiratok : Pedagógiai grafológia 2.

Pedagógiai grafológia 2.

A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
 


Ára: 2000 Ft + postaköltség
A megrendelés címe:
regiograf@gmail.com


A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
A normaírás évtizedeken keresztül a kiindulási pont volt az íráselemzés világában. Ma már másképpen gondolkodunk erről, de elkerülhetetlen, hogy megismerjük az egyes korok írásnormáit. A „kályhától” a latin betűtől indul el az ismeretek sora. Megismerteti a latin abc fejlődését, elterjedését, változatait, alakulását az ókori kialakulástól az újkorig, beleértve a nemzeti írások fejlődési folyamatát is.
Részletesen megismerhetik azokat az íráshordozókat, az írószereket és író anyagokat, amiket a változások során eleink használtak.
Rövid részlet kitér a kézírás múltjára, jelenére és jövőjére, jelentőségére, miközben elér a magyarországi, közelebbről a 20. századi írásnormákig. Részletesen meg lehet ismerni a 20. században az iskolai tanítás során használt négy alap normaírást a kialakulástól a betűk szabályos képzésének ismeretéig.
Kiderül, mennyi köze van a normaírásnak ahhoz a korhoz, amiben keletkezett, lehet-e grafológiai módszerrel elemezni, s vajon kit takar a szabályosan írt négy norma. A könyv végén megismerkedhetnek azokkal a minta vagy etalon emberekkel, akik szerencsére nem járnak köztünk, hiszen a normaírást mindenki azért sajátítja el, hogy amint lehet, elfelejtse.
Ajánlható a kötet grafológusoknak, íráselemzőknek, akik vizsgára készülnek, vagy már a szakmát gyakorolják.
Tanítóknak, akik a kisiskolásokat írni tanítják, valamint a tanító-tanár szakos főiskolai hallgatóknak.
Haszonnal forgathatják a szülők is, hogy többet tudjanak meg gyerekeikről.

 

     

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT