pannon
Menü
     
Pontos idő
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Könyvek-Folyóiratok
Könyvek-Folyóiratok : Pedagógiai grafológia 2.

Pedagógiai grafológia 2.

A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
 


Ára: 2000 Ft + postaköltség
A megrendelés címe:
regiograf@gmail.com


A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
A normaírás évtizedeken keresztül a kiindulási pont volt az íráselemzés világában. Ma már másképpen gondolkodunk erről, de elkerülhetetlen, hogy megismerjük az egyes korok írásnormáit. A „kályhától” a latin betűtől indul el az ismeretek sora. Megismerteti a latin abc fejlődését, elterjedését, változatait, alakulását az ókori kialakulástól az újkorig, beleértve a nemzeti írások fejlődési folyamatát is.
Részletesen megismerhetik azokat az íráshordozókat, az írószereket és író anyagokat, amiket a változások során eleink használtak.
Rövid részlet kitér a kézírás múltjára, jelenére és jövőjére, jelentőségére, miközben elér a magyarországi, közelebbről a 20. századi írásnormákig. Részletesen meg lehet ismerni a 20. században az iskolai tanítás során használt négy alap normaírást a kialakulástól a betűk szabályos képzésének ismeretéig.
Kiderül, mennyi köze van a normaírásnak ahhoz a korhoz, amiben keletkezett, lehet-e grafológiai módszerrel elemezni, s vajon kit takar a szabályosan írt négy norma. A könyv végén megismerkedhetnek azokkal a minta vagy etalon emberekkel, akik szerencsére nem járnak köztünk, hiszen a normaírást mindenki azért sajátítja el, hogy amint lehet, elfelejtse.
Ajánlható a kötet grafológusoknak, íráselemzőknek, akik vizsgára készülnek, vagy már a szakmát gyakorolják.
Tanítóknak, akik a kisiskolásokat írni tanítják, valamint a tanító-tanár szakos főiskolai hallgatóknak.
Haszonnal forgathatják a szülők is, hogy többet tudjanak meg gyerekeikről.

 

     

Kreditnyeremény!!!! Gyere és játssz! Divat, szépségápolás, életmód, blog, minden, ami kell! nyereményjáték!!    *****    Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK