pannon
Menü
     
Pontos idő
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Könyvek-Folyóiratok
Könyvek-Folyóiratok : Pedagógiai grafológia 2.

Pedagógiai grafológia 2.

A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
 


Ára: 2000 Ft + postaköltség
A megrendelés címe:
regiograf@gmail.com


A Pedagógiai grafológia 2. kötete ráirányítja a figyelmet az írástanulás és tanítás, íráselemzés után a normaírások érdekes világára. A normaírás etalont, standardot jelenthet. Valamit, amihez igazodni kell. Az írás, amit a 6 éves kicsiknek nagy odafigyeléssel és még nagyobb szorgalommal meg kell(ene) tanulniuk.
A normaírás évtizedeken keresztül a kiindulási pont volt az íráselemzés világában. Ma már másképpen gondolkodunk erről, de elkerülhetetlen, hogy megismerjük az egyes korok írásnormáit. A „kályhától” a latin betűtől indul el az ismeretek sora. Megismerteti a latin abc fejlődését, elterjedését, változatait, alakulását az ókori kialakulástól az újkorig, beleértve a nemzeti írások fejlődési folyamatát is.
Részletesen megismerhetik azokat az íráshordozókat, az írószereket és író anyagokat, amiket a változások során eleink használtak.
Rövid részlet kitér a kézírás múltjára, jelenére és jövőjére, jelentőségére, miközben elér a magyarországi, közelebbről a 20. századi írásnormákig. Részletesen meg lehet ismerni a 20. században az iskolai tanítás során használt négy alap normaírást a kialakulástól a betűk szabályos képzésének ismeretéig.
Kiderül, mennyi köze van a normaírásnak ahhoz a korhoz, amiben keletkezett, lehet-e grafológiai módszerrel elemezni, s vajon kit takar a szabályosan írt négy norma. A könyv végén megismerkedhetnek azokkal a minta vagy etalon emberekkel, akik szerencsére nem járnak köztünk, hiszen a normaírást mindenki azért sajátítja el, hogy amint lehet, elfelejtse.
Ajánlható a kötet grafológusoknak, íráselemzőknek, akik vizsgára készülnek, vagy már a szakmát gyakorolják.
Tanítóknak, akik a kisiskolásokat írni tanítják, valamint a tanító-tanár szakos főiskolai hallgatóknak.
Haszonnal forgathatják a szülők is, hogy többet tudjanak meg gyerekeikről.

 

     

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND